Dos estels a punt de ser arrossegats pels vents de l'Orient. Som fengzheng ( 风筝 ) cap a Xina.

dijous, 22 de maig del 2014

Les gorges del salt del tigre.





Un tigre acorralat per un caçador va poder saltar el riu Yangzé perquè la gorja era estreta, això diu la llegenda i per això rep aquest nom. Les gorges del salt del tigre han estat declarades patrimoni de la humanitat l'any 2003. Entre muntanyes de 4.000  i 5.000 metres, un riu jove s'enfonsa, revolta i crida.
















Vam tenir la sort d'anar-hi amb uns bascos, en Gorka i la Zoraima (encara que ells van fer el recorregut sencer i nosaltres, mig), i va ser dur: feia calor i molta pujada el primer dia, que vam caminar fins la half way i dormir allà. I el segon dia que vam baixar fins a prop del riu...





La veritat, si haguéssim sabut quines escales de ferro i amb quin pendent hauríem de pujar.. potser no hauríem baixat!

Ara n'estem ben contents i fins i tot..ens sentim una mica tigres!



2 comentaris:

  1. Hola compañeros ! Ya estamos en Vitoria. Fue un placer poder compartir unos días con vosotros. Esperamos que sigáis bien, que disfrutéis de los últimos días de viaje y que nos veamos pronto por Cataluña, Euskadi o a donde el viento arrastre nuestras cometas. Un beso muy grande, Zoraima y Gorka.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un abrazo muy, muy fuerte! Recuerdos de miles de pequeñas palabras y de cientos de sensaciones nos trae vuestro comentario y nos hace más presentes aquellos días que compartimos con vosotros. Gracias (a la Virgen de Koromoto, he he?)
      Seguro que nuestras cometas se cruzarán otro dia... quedaron muy enredadas!!
      Pasado mañana volvemos. Snif. Seguiremos en contacto desde bcn. Jep i Enri
      Nuestra casa está a vuestra disposición a una hora de las montañas, ya sabéis

      Elimina