Dos estels a punt de ser arrossegats pels vents de l'Orient. Som fengzheng ( 风筝 ) cap a Xina.

dissabte, 3 de maig del 2014

EL TIEMPO ES ORO (Y EL ESPACIO TAMBIÉN): DIXIT!!!

Arribar a Hong-Kong el primer de maig va ser una aventura. Molts, molts xinesos havien tingut la mateixa idea que nosaltres, i segurament molt abans que nosaltres.

Vam arribar d'hora a l'estació i vam comprovar que era l'estació correcta i que sortia el nostre tren en el plafó corresponent. Sí, sí, però... era estrany, perquè de sobte desapareixien dos trens del plafó o bé n'apareixia un a la porta d'embarcament que no hi constava. I tot això amb molts, molts xinesos esperant, fent cua, aglomerant-se a la porta de sortida... Vam tenir sort d'un "àngel". L'Ariadna, a Beijing, ens va dir que en trobaríem molts  en el nostre viatge i, efectivament, existeixen!!!

Vam compartir espai al tren amb els milers de xinesos que començaven els 4 dies de pont del primer de maig viatjant, com nosaltres.

Va ser fàcil trobar l'allotjament que havíem contractat a Hong-Kong. "You are lucky" ens va dir la noia que ens va agafar els passapots, i era cert: 6 metres quadrats en una 8ª planta al centre , però hi ha de tot, o sinò jutgeu vosaltres mateixos: finestra, llit de matrimoni, cadira,TV de 24", mirall, bullidor d'aigua, tassetes, aire condicionat, lavabo, dutxa, assecador, wàter... dues persones, dues motxil·les i dues maletes.





Nomes posar els peus a Hong-Kong, ja vam veure que estava preparada per encabir tots aquells xinesos que havien viatjat amb nosaltres i els que faci falta!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada