Dos estels a punt de ser arrossegats pels vents de l'Orient. Som fengzheng ( 风筝 ) cap a Xina.

diumenge, 27 d’abril del 2014

Planificant Shanghai





Expand your mind! Obre la teva ment! em van dir el primer cop que vaig sortir a l'estranger. I, una bona eina per fer-ho ha estat aquest matí i migdia -ens hi hem passat més de cinc hores- visitar el Centre de Planificació Urnanística de Shanghai.








La maqueta de la ciutat, a escala 1:500, ens ha permès reconèixer els racons centrals on vam ser i caminar ahir.  I les fotos antigues, veure el Bund com era











Shanghai, Xangai en català, té més de 17 milions d'habitants i fa petit qualsevol pensament de que a casa nostra som el centre del món: ens han semblat multiculturals, respectuosos, erudits, treballadors, ...


3 comentaris:

  1. Hola Jep Henry, estem a Rubí la mare i jo, pero amb aquestes fotos tan bones sembla que estiguem a la Xina una mica amb uteuvosaltres. Molts petons i disfruteu força.
    Isabel Turró i Victor Ribera

    ResponElimina
  2. Es el segon (d'avui) intent de posar un comentari, i ja no tenim humor de entrar en detalls
    Nomes molts petons per tots dos. Apa
    Victor i Mare

    ResponElimina
  3. Gracies pels intents...(que han estat reeixits) Ens agrada que us agradinb les fotos i ens seguiu, molt! Cada vegada més, tenim dificultats per accedir amb normalitat a internet... no podem enviar fotos cada dia, ni pensar-ho!
    Perrò estem molt bé (Ara a Guangzhou, Cantón) i us enviem una abraçada, bven grossa

    ResponElimina