Dos estels a punt de ser arrossegats pels vents de l'Orient. Som fengzheng ( 风筝 ) cap a Xina.

dilluns, 2 de juny del 2014

TRES DIES A BEIJING

Abans d'agafar l'avió de tornada ens hem donat tres dies a Beijing, per tenir temps i per veure la Laia. Però.. què són, tres dies a Beijing? Res!

北京


Ens n'anirem amb recança, ens queden milers de coses per fer: conèixer més els barris, tan diferents; lligar amb un xino/a; aprendre a cuinar amb wok; fer gimnàstica rítmica al carrer amb un grup de dones balladores; fer un programa de ràdio en castellà o català; fer classe a nens xinesos; aprendre una mica més de xinès més enllà de l'hola, adeu, gràcies i que no piqui...; comprar-nos un moto elèctrica i tunejar-la, fer volar estels; mercadejar pisos,....

Però marxem contents, perquè aquests tres dies hem 

1) Conegut l'Emma, una noia de Celrà que ensenya anglès en una escola 1-3.





2) Anat amb la Laia a un concert  de La Pegatina , a sentir allò de " i yo verà... y lloveré..."







3) Visitat el Summer Palace, enmig de moooolta calor i molta gent, i vist el vaixell de marbre que l'emperadriu va fer-se fer amb els diners destinats a la guerra. És l'únic vaixell d'aquell temps que segueix a l'aigua, bon ull d'estratega, l'emperadriu!!
















4) Sopat i compartit impressions amb l'Ariadna i el Shan (dos àngels a Beijing) prop del seu hutong.
5) Viure, sense gairebé adonar-nos-en, una tempesta de sorra.
6) Passejat de nit pels carrers molls de tornada al nostre hostel.
7) Veure paradetes d'arròs glutinós embolcallat de fulles de blat de moro (zongzi) del que es menja en la celebració del Dragon Boat Festival (Behai, ...) I, seguint  les previsions del Time Out xinès i de la seva documentada explicació, veure com preparen les curses de rems per dilluns.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada